2. Veliki glazbeni kviz u Tvornici kulture

27. svibnja u Tvornici kulture održala se druga večer Velikog glazbenog kviza u organizaciji Iskona, Unisona, HDS-a i Tvornice kulture te u sklopu Rock&Off glazbene nagrade.

Drugo izdanje ovog kviza iskusno je vodila Gina Victorija Damjanović iz Detoura, a timovi su odgovarali na zanimljiva pitanja iz glazbenog svijeta koje je osmislila Tvornica kvizova. Nagrade, Audio Technica in ear slušalice koje je omogućio sponzor Iskon i nagrada po želji iz velike glazbene škrinje pripremljene u suradnji Iskona i glazbene knjižare Rockmark, otišle su u ruke najuspješnijih timova. 

Iskon i Rock&Off nastavljaju s kvizom koji će se održavati šest mjeseci u Tvornici kulture (uz ljetna gostovanja na festivalima diljem Hrvatske) sve do druge Dodjele nezavisnih novinarskih glazbenih nagrada „Rock&Off“ koja je planirana za siječanj 2020. godine. Svaki idući kviz imat će drugog voditelja iz glazbenog svijeta i drugačije nagrade, a timovi koji su prijavljeni skupljaju bodove te mogu na samom kraju ove glazbeno-kvizaške sezone u prosincu osvojiti jedinstvenu nagradu – nastup jednog od ponuđenih Rock&Off hrvatskih glazbenih izvođača na kućnom tulumu.

Galeriju fotografija pogledajte OVDJE.

logo