Preminuo Alen Balen

"Dragi slušatelji i prijatelji Yammata! Radijski eter ostao je bez jednog iznimnog čovjeka – iznenada je preminuo naš prijatelj i suosnivač Yammat FM-a – Alen Balen.  Napustio nas je najtopliji i najupečatljiviji glas našeg medijskog prostora, a Yammat FM izgubio je osobu koja je svakodnevno živjela i stvarala sadašnjost i budućnost ovog radija. Hvala ti, prijatelju!" - tim riječima oprostili su se na službenoj Facebook stranici Yammat FM-a od Alena Balena, osnivača Yammat FM-a i poznatog radijskog urednika.

Alen Balen iznenada je preminuo u Rovinju, 29. ožujka, u 47. godini života. U svijet radijskih medija Balen je ušao kao DJ na Radiju 1 i spiker na Radiju 101, radio je glasovne sinkronizacije radijskih i tv reklama, radio je kao DJ u tadašnjem novom klubu Aquarius na Jarunskom jezeru te za istoimenu diskografsku etiketu. 

6. veljače 2015. s Milanom Pehom i Sinišom Švecom pokreće Yammat FM, a malo kasnije i etiketu Yammat Records, na kojoj objavljuje Yammat, Nipplepeople, Mikija Solusa, Ivanu Rushaidat & Rakete, Florijan, Das Wegas i slične izvođače. Radio je i kao menadžer Jinxa. 

Alen je od početka Rock&Off nagrade bio član žirija i njegov prerani odlazak teško će se nadoknaditi..

Alen Balen - Posljednja odjava: https://www.youtube.com/watch?v=OGTCXkZmKT0

Foto: Sanjin Kaštelan

 

 

 

logo