Rock&Off turneja u Zadru i Kninu!

Prošlog tjedna Djeca! i Tidal Pull nastupili su u klubu Elephant u Varaždinu, a kako im je bilo provjerite u galerijama od četvrtka i petka. Rock&Off turneja se nastavlja nastupima Djece! i Miach u Zadru i Tidal Pulla u Kninu.

Djeca! i Tidal Pull u Varaždinu, Foto: Caffe bar Elephant

U petak, 8. rujna, U Zadru u Centru za kreativne industrije nastupit će Djeca! i Miach, u sklopu Urbofon Live programa. Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program urbane glazbe zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu. Više informacija pronađite na EVENTU.

Dan kasnije, u subotu 9. rujna, Tidal Pull popet će se na pozornicu kultnog kninskog kluba A3. koncert počinje u 21:30 i ulaz je besplatan. Više informacija pronađite na EVENTU.

Treća Rock&Off turneja na pozornice manjih gradova diljem Hrvatske koji njeguju rock&off kulturu dovodi glazbenike koji su bili nominirani u kategoriji Veliki prasak godine na ovogodišnjem Rock&Off-u.

Riječ je o sljedećim glazbenicima: Djeca!, Hram, Miach i Tidal Pull dok Eliot Alma nažalost ne može sudjelovati na samoj turneji. Bendovi ove godine nastupaju u Delnicama, Opatiji, Zadru, Kninu, Varaždinu, Makarskoj i Koprivnici od kraja srpnja do kraja rujna ove godine. Rock&Off platforma posljednjih se godina pokazala kao pun pogodak što se nezavisne glazbene scene tiče, a turneja je njezin važan dio koji omogućava mladim glazbenicima da svoju glazbu predstave u gradovima u kojima još za to ne bi imali prilike.

Rock&Off turneju će zatvoriti Djeca! nastupom u Makarskoj 22. rujna i Miach koncertom u Koprivnici u klubu Funk 23. rujna.

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison - Hrvatski glazbeni savez.

 

logo