Sutra Šiza u Ozlju u sklopu Rock&Off turneje

Sutra, u subotu (9. srpnja) u Ozlju u sklopu programa „Dnevni boravak na Kupi“ nastupit će garažni punk rock u duo formatu bassa i bubnja, Šiza! U relativno kratkom postojanju benda, koprivnička Šiza se brzo nametnula kao "bend koji melje sve pred sobom". Započeli su s radom za vrijeme korone, napravili odličan album "Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem” kojeg promoviraju glasno i bez kompromisa na svim svojim nastupima.

Nažalost, koncert Miriiam, Frana Vasilića i ERICa u Samoboru odgođen je zbog vremenskih neprilika. Novi termin i ujedno zadnji koncert Rock&Off turneje je 15. listopada, u sklopu obilježavanja Dana grada Samobora.

Eric će 15. srpnja nastupiti u šibenskom klubu Azimut, dok će Miriiam, Fran Vasilić i Šiza 16. srpnja svirati u kultnom A3 klubu u Kninu. Krajem srpnja, 28.7., Miriiam će se predstaviti i na pozornici Motovun Film Festivala, a Šiza će zagrijati publiku na nastupu na Liburnia Film Festivalu 19. kolovoza, koji ove godine slavi 20 godina postojanja.

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, glavni sponzor Rock&Off-a Iskon, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison - Hrvatski glazbeni savez.

logo