Nika Turković izvela je pjesmu "Gledaj me" na dodjeli Rock&Off nagrade: "Bilo nam je stvarno sjajno i atmosfera je bila predivna"

Nastup Nike Turković s trećeg Rock&Offa!

Glazbenica Nika Turković posljednjih godinu dana reda hit za hitom, a na dodjeli nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off u Tvornici kulture nastupila je s pjesmom "Gledaj me". Večer punu sjajne glazbe i odlične atmosfere komentirala je i ona sama, a istaknula je i kako joj je bilo na pozornici Rock&Off-a.

 

"Za početak bih se htjela zahvaliti Rock&Offu na nominaciji i uopće odluci da se takav sjajan događaj održi usprkos izazovnim uvjetima u kojima se nalazimo. Mislim da nam je svima u glazbi bila posebno teška godina, stoga imati mogućnost da nešto zapjevamo live, na pravoj pozornici, s pravim svjetlima i ozvučenjem - je za mene uspjeh. Bilo nam je stvarno sjajno, atmosfera je bila predivna i jako sam zahvalna što sam bila pozvana sudjelovati", rekla je Nika Turković nakon nastupa.

Nastup Nike Turković pogledajte OVDJE.

Na dodjeli nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off nastupili su Alejuandro Buendija, BluVinil, Boris Štok, Irena Žilić, Je Veux, Mark Mrakovčić, Nika Turković, One Possible Option i Zvjezdan Ružić. Svi koncerti uskoro će biti dostupni na službenom YouTube kanalu Rock&Off-a.

Podsjetimo, Je Veux je trijumfirala na dodjeli nagrada te je kući otišla s čak četiri kipića. Osvojila je nagrade u kategorijama "Album godine", "Pjesma godine", "Veliki prasak godine" te za "Pop&Off" izvođača godine. J.R. August je dobio nagradu za "Rock&Off" izvođača godine, Alejuandro Buendija dobio je titulu "Rap&Off" izvođača godine, "Elektro&Off" izvođač godine je pocket palma, Chui su odnijeli pobjedu u "Jazz&Off" kategoriji, dok je "Iskonova nagrada publike" pripala Goranu Baretu i njegovim Majkama. Nagrada "Koncertnog izvođača godine" pripala je svima koji su bili nominirani. Stručna komisija tako je odlučila zbog protekle godine, koja je zaista bila zahtjevna za sve glazbenike. ABOP, Damir Urban, Jonathan, J.R. August i Porto Morto uspjeli su održati koncerte u ekstremno teškim uvjetima te su unatoč pandemiji koronavirusa održali živom svoju glazbu i razveselili publiku.

Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, organizator nagrade je Unison, koproducenti su Tvornica kulture i Unison te glavni sponzor Iskon.

Fotografije: Matej Grgić / Arhiva Rock&Offa

logo