Preminuo Ivan Antolić, pjevač grupe Pičke vrište

Pjevač grupe Pičke vrište, Ivan Antolić, pronađen je mrtav nakon dvodnevne potrage.

Dvodnevna potraga za mladim pjevačem punk benda Pičke vrište, Ivanom Antolićem, koji je nestao u noći s petka na subotu na području RockLive festivala, završila je na najgori mogući način. 

Prenosimo službenu objavu benda: “Teško je ovo reći… S ogromnom tugom u srcu i rupom koja će zauvijek ostati u nama moramo vam reći da našeg Iveka više nema. Tragičan rasplet situacije dogodio se danas, još uvijek nismo došli k sebi. Ivek je bio naš vođa, kroz sretne i tužne trenutke. Bio je ljepilo koje nas je držalo na okupu i kad smo svi odustali pa i još poslije. Nije se nikad predavao, zauvijek ćemo ga pamtiti kao takvog. Dobrog, iskrenog, odlučnog… sjećamo se početaka benda kad još nitko nije znao držati instrument, a kamoli svirati. Kroz godine smo skupa rasli kao bend, ali kaj je najvažnije i kao ljudi i prijatelji. Stvorili smo jedno vječno prijateljstvo među sobom, a i stotine drugih prijateljstava koje su nam omogućile njegove pjesme. Zbog toga smo mu zauvijek dužni i skidamo mu kapu… Pamtimo ga po lijepim stvarima, ostavio nam je dva i pol albuma i jos pregršt pjesama koje nisu nikad snimljene…. njegova iskrenost i emocija su uvijek prštale iz svake pjesme i bila nam je čast poznavati ga i zvati ga bratom…“

Pičke vrište nastupali su prošle godine na RockLive festivalu, a bili su i predloženi za nominaciju (Special mention) za prvu Rock&Off nagradu.

“RockLive Festival uslijed tragedije koja nas je sve zadesila izražava sućut obitelji i prijateljima Ivana Antolića, za mnoge znanog kao Ivek. Tragedija koja se dogodila ostavila nas je u nevjerici jer Ivek je prije godinu dana nastupao na našem festivalu, bio prijatelj i velika podrška istom, zbog čega ga je pohodio i ove godine kao posjetitelj. Domaća alternativna scena, toliko mala da se svi na njoj uglavnom poznaju, ostala je bez jednog pozitivnog i veselog dečka. Ivek, počivao u miru“, stoji na Facebook stranici festivala.

Tim Nagrade Rock&Off izražava sućut obitelji, bendu i prijateljima Ivana Antolića koji nas je napustio uistinu prerano..

 

Foto: Facebook

 

logo